Burpal Shopping Bag

Ova torba za vrećice, usvojili smo najpopularnije značajke našeg tržišta i postavili novi model.

Detalji o proizvodu

vrećica za kupnju vreća

Ova torba za vrećice, usvojili smo najpopularnije značajke našeg tržišta i postavili novi model. Žica je debljina 25%, najbolja od svih organskih pamuka i ista cijena. String vreće su vrlo fleksibilne. Iznenađujuće rastezljive, vrećice izgledaju male, ali se proširuju kako bi nosile puno opterećenja, imaju puno više kapaciteta nego što ste očekivali i vrlo su jaki. Možete lako vidjeti sadržaj vreće prolazi kroz mrežu.

Prirodne vrećice od pamuka

za višekratnu upotrebu

X064_08.jpg

One se lako prolaze kroz hladnu vodu i ravno ili suho čišćenje. Prirodne vrećice su sirovi pamuk, stoga malo smanjite, ovisno o tvrdoći vaše vode i deterdženta. Kada se učine s teškim predmetima, oni će se protežu natrag.


Ovo je torba za vrećicu, jer pijesak samo prolazi. Kada je prazna, vrećice se lako pakiraju u novčanike, aktovke, kutije za rukavice ili džepove. Naše vrećice izrađene su od certificiranog organskog pamuka i izbjegavaju uporabu visoko toksičnih pesticida, gnojiva i prerađenih kemikalija u običnim pamučnim usjevima. Vrećice od pamuka su prirodne, održive i biorazgradive, za razliku od poliestera i nylona, koje su izrađene od nafte. Neprirodno, neodrživo i ne biorazgradivo.


ime proizvoda

vrećica za kupnju vreća

Veličina / boja

8 * 10 ", 10 * 12", 12 * 15 ", 11 * 13", 11 * 15 ", 11 * 17", 6 * 9 "

Materijal

pamučne mreže

upotreba

neto vrećica, proizvodi torbu

MOQ

100pcs

Predmet broj.

SR17OH085


Upit