Vrećica s prijenosnom omotnicom Oxford Fabric

Potrebno je za ljude koji vole putovanje i držanje kućnih ljubimaca. Putujte u udobnosti i stilu s Oxford Fabric Portable Pet Carrier Bag.

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije

Potrebno je za ljude koji vole putovanje i držanje kućnih ljubimaca. Putujte u udobnosti i stilu s vrećom nosivog prijenosnika za oxford tkaninu.

6_02.jpg

Značajke uključuju:

* Meka mrežasta vrata i tri mrežna prozora koja omogućuju bolju cirkulaciju zraka radi bolje ventilacije (uključujući opciju opterećenja) i prozračnost vašeg ljubimca tijekom zauzetog putovanja.

6_04.jpg

* Dizajniramo naš prijevoznik za ljubimce kako bi se udobno smjestio pod sjedalima zrakoplova i udovoljio TSA zahtjevima. svi izlazni zatvarači imaju sigurnosne kopče kako bi spriječili slučajno izbjegavanje.

* Namjestili smo podstavljeni remen za udobnost, tako da će lako prolaziti kopča za podešavanje metala (bez ramenog ramena). Plus, rotirajući metalne (ne plastične) kuke kako bi vaš remen bio siguran i bez zamršenja.

6_06.jpg

* Vrećica nosača za kućne ljubimce izrađena je od izdržljivih, laganih i vodootpornih materijala, tako da je lako očistiti. Obradite perilice koje možete prati tako da vaš ljubimac uvijek ima čisto i ugodno mjesto za ležanje.

6_08.jpg

Unutrašnji umetak može se ukloniti, ona se sklapa za pohranu kada ga ne koristite.

6_10.jpg

Informacije o Proizvodu

NE.

SR17CW003

MATERIJAL

PU ili prilagođene

DIMENZIJA

17.5 * 15 * 11.5in ili prilagođen

TEŽINA

1.178kg

BOJA

bilo koju boju

Customize

ODM i OEM dostupni

MOQ

100pcs

CIJENA

Najbolja dostupna cijena

PAKIRANJE

1pcs / PE vrećicu, odgovarajuću količinu / izvoznu kartonsku kutiju


hanyang je tvrtka koja se bavi proizvodnjom vrhunskih proizvoda za vas. Nastojali smo pružiti najkvalitetnije proizvode za kućne ljubimce i najbolje korisničko iskustvo.

放在 每个 详情 页 最底部 的 固定 图片 .jpg

Upit