Divlji ruksak na otvorenom

Materijal: visoka kvaliteta vodootporna i anti-ogrebotina, materijal otporan na suzu, čine ovaj divlji vani ruksak i dugotrajno, veliko opterećenje i prostrano.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Materijal: visoka kvaliteta vodootporna i anti-ogrebotina, materijal otporan na suzu, čine ovaj divlji vani ruksak i dugotrajno, veliko opterećenje i prostrano.

Veličina: 72 x 35 x 20 cm

Kapacitet: 45L

6_02.jpg

Odvojivi sustav ruksaka

Dulje vrijeme u šetnji na otvorenom, funkcija smanjenja opterećenja kontejnera može smanjiti opterećenje ruksakom. Zračni zatvoreni ovjesni sustav može se koristiti za smanjenje tlaka šetnje na otvorenom. Ovaj divlji ruksak u kombinaciji s ergonomskim dizajnom je raznolik, humaniziran i slobodan za rastavljanje. ova planinarska torba može se koristiti kao opći ruksak. Također je dobar izbor.

6_04.jpg

Sustav ovjesa ovjesa zračne zavjese može stati na stražnju krivulju kralježnice i odvaja se od stražnjeg dijela ruksaka, Održava dobru ventilaciju i efekt toplinskog ispuštanja

6_06.jpg

Pričvrstite stražnju krivulju i odzračivanje znojenja pjene pjene visoke gustoće, potiskivanje dekompresijskog zračenja pomoću dizajna vodilice vodilice omogućuju slobodno strujanje zraka

Širenje kapaciteta i dizajn više džepova, Glavni džep velikog kapaciteta, bočni džep, prednji džep, gornji džep, donji džep i vrećicu za struku pružaju dovoljno prostora za vaše putovanje. Odgovarajući kapacitet za pješačke i gradske izlete.

Dizajn donjeg konopa, džep iz dna izolacije, donji džep može držati par cipela ili pokrivača kiše.

6_12.jpg

Postoje odvojeni odjeljci za podizanje vašeg prijenosnog računala, ipad-a, mobitela, itd. To vam omogućuje da torba držite prijenosno računalo sigurno. Stoga ne morate brinuti da se vaš laptop srušio drugim zvučnicima u torbi.


Struktura

Bočni prilagodljivi kopču Bolji fiksni oblik naprtnjače

Uređaj za vješanje stvari, šatore, tepisi itd. Vanjski uređaj koristi se za vješanje stvari, kao što su jastučić, planinarsko osoblje, šator svjetla, alpenstock

Traka za prilagodbu remena na ramenu

Pojačani ručni uređaj je sigurniji i udobniji

6_17.jpg

Dizajn prsne kopče prilagođen je različitoj visini i formi.

Oblaganje ovjesa od remena, pogodno za suspendiranje naočala, ključeva itd.

6_19.jpg

Namjestite struk kako biste zategnuli struk i napravili struk udobniji

6_21.jpg

Informacije o Proizvodu

IME

Planinska torba / planinarski ruksak / ruksak za penjanje

NE.

SR17MH002

MATERIJAL

900D / PU ili prilagođen

DIMENZIJA

28.3 * 13.7 * 7.9in ili prilagođeno

BOJA

bilo koju boju

Customize

ODM i OEM dostupni

MOQ

100pcs

CIJENA

Najbolja dostupna cijena

PAKIRANJE

1pcs / PE vrećicu, odgovarajuću količinu / izvoznu kartonsku kutiju


Specijalizirani smo za robusnu izdržljivost, vanjsko / kampiranje, lov, sportsku funkcionalnost, hidroizolaciju i druge tehničke performanse za široku paletu industrije.

Preporučujemo vam da nas kontaktirate kako bi raspravili vaše prilagođene potrebe na materijalu, strukturi i značajki. Mi ćemo ga dizajnirati prema vašem zahtjevu.

放在 每个 详情 页 最底部 的 固定 图片 .jpg

Upit