Naša usluga

Naš proces

Donosi ideju da život može biti malo overwhelming. To je gdje ćemo ići. Naš proces počinje s dizajnom. Nakon više od 10 godina sveobuhvatnog iskustva, možemo pretvoriti bilo koji ideja u stvarnost. Naši iskusni dizajneri će dizajnirati potpuno prilagođeno slučaj u susret zahtjevima bilo koje primjene posebnim uvjetima. Jednom odobren je dizajn, ući ćemo proizvodnju. Pregledati sve proizvodne operacije kroz strogu kontrolu kvalitete i dostavlja ih gosti. Ako bilo koji nedostaci, ćemo provjeriti svaki slučaj prije dolaska na doku. Usluga je dio našeg poslovanja. Ponosni smo nula defekt proizvodnje.

Mi isto tako osigurati pravovremene isporuke, tako da ne morate brinuti o zalihe proizvoda, i možete se usredotočiti na posluživanje svoje klijente. Naš strateški skladištenje drži nas okretan i brzo odgovara vašim potrebama. Možemo isporučiti vaše proizvode i eliminirati probleme logistike kada ih trebate.

Logistika i servis

Na Hanyang, možemo razumjeti da logistika i usluge su dio svakog projekta. Nastojimo pružiti klijentima s nezaboravnim nabave iskustvo, od dizajna do isporuke. Budite sigurni da zbog naše usluge i dizajn tim, vaš prilagođeni slučaj će stići punctually i bez oštećenja.

Hanyang, usluga je sastavni dio našeg poslovanja. Zbog složenosti industriji nastojimo pojednostaviti proces gosti. Mi vjerujemo u bezbrižan proces, jer znamo da vrijeme je vrlo važno. Naša logistika i proizvodnja su postali znanost, tako da gosti mogu budite uvjereni. Dizajn kvalitete, usluge i inovacije upravlja svime što radimo.

Kontaktirajte nas danas i počnite vaš projekt!

Kontrola kvalitete

Mi smo zadovoljni s 100% zadovoljan. Naš standard besprijekornu kontrolu kvalitete je glavni saradnik za vođe industrije u prilagodbi izrade i proizvodnje. Mi smo potpuno zalaže za pružanje nema mana nalozima. U stvari, ako nađemo defektom u kako u našoj tvornici, će ručno pregledati cijeli proizvodni postupak. Možemo izvršiti vojni standard 105-E inspekciju protokola u sve izlazne proizvodnih operacija. Stoga, defekt brzina je najniži u industriji. Ponosni smo pružiti klijentima s defekt slučajevi.

Naš Prosječni kupac odnos je bio više od osam godina, a mi smo ponosni na to. Naša predanost kvalitetu je jedan od razloga zašto smo održavati tako visoke kupca retencija. Ovo je naše opredjeljenje, naša misija i naš zalog za svakog kupca.

Kvaliteta. Usluga. Obećanje

Projektiramo, proizvodimo, i potpuno prilagođeno torbe. Ali to je samo polovica onoga što pružamo u Hanyang. Domaćih kupaca usluga i upravljanje tim i se stojeći na vaše i naše proizvode stavljanja prve za dugo vremena. Naš dizajn i proizvodnih tehnologija će osigurati da vaš slučaj udovoljava strogim zahtjevima krajnjeg korisnika. Podršku korisnicima osigurat će primiti robu na vrijeme i da nema nedostataka.

U proteklih 10 godina, Hanyang je stvaranje prilagođene torbe i ruksaci za tržišni lideri u različitim industrijama.