Naša oprema

U Hanyangu znamo da kvaliteta nije samo krajnji rezultat, to je proces. Središnji ured za operacije, koji je odgovoran za kontrolu kvalitete, nabavu, koordinaciju projekta i podršku u proizvodnji, odgovoran je za nadzor rada tvornice kako bi se osiguralo da su sve naše torbe i naprtnjače napravljene prema specifikacijama, a rokovi su uvijek zadovoljeni. ,

Svi naši proizvodni pogoni su vrhunski. Uvijek provodimo nove proizvodne procese koji povećavaju učinkovitost i kvalitetu. Kao rezultat toga, u mogućnosti smo stvoriti inovativne dizajne i koristiti napredne proizvodne metode koje našim kupcima daju jedinstvenu prednost. Osim toga, osiguravamo da naši objekti prakticiraju etički i drže ih prema istim standardima kao i domaći dobavljač.

Sva naša proizvodna oprema je vrhunska. Uveli smo nove proizvodne procese kako bismo poboljšali učinkovitost i kvalitetu. Stoga, možemo stvoriti inovativne dizajne i usvojiti napredne proizvodne metode kako bi našim klijentima pružili jedinstvenu prednost. Osim toga, osiguravamo da su naši objekti moralno provedeni i održavaju iste standarde kao i domaći dobavljači.

Za našu stručnost u dizajnu i proizvodne mogućnosti, nema previše zadataka niti suviše složenog dizajna. Ne samo da vam možemo dati uzorak u 3 tjedna ili manje, ali također provodimo stroge standarde kontrole kvalitete za sve naše proizvode. Osim toga, imamo preko 10 godina kolektivnog iskustva u proizvodnji. Taj ugled važan je razlog za zadržavanje naših klijenata tijekom 8 godina. Naš tim će raditi s vama na svakom koraku procesa isporuke dizajna.

Kontaktirajte nas danas kako biste vidjeli kako možemo stvoriti vrijednost za vašu tvrtku.

product equipment.jpg