Naš zanat

TRETMANI ZA TISKANJE I OPCIJE UGRAĐENJA

Hanyang torbe su otišle dalje od standardnog "dizajna obrade". Kao proizvođač odjeće, imamo dugu povijest, tako da znamo torbe. Uz našu tehničku pozadinu i našu diversifikaciju projekata izvedbe zaliha, možemo stvoriti gotovo bilo koju obradu dizajna.

Postoje mnoge vrste proizvoda i brza brzina. Sve što radimo je 100% prilagoditi i slijediti specifikacije kako bi se osiguralo da se vaš logotip, tekst, umjetnička djela i boja podudaraju što točnije.

Tiskanje tkanine sublimacijom

升华1(001).jpg

Sublimacijski ispis je proces tiskanja računala pomoću topline za prijenos boja na tkanine. Veličina svake ploče u boji je medij koji se ispisuje, na primjer, 6 "by4" sub printer će imati četiri 6 "po 4" ploče. U ciklusu ispisa valjak pisača pomiče medij i ploču s bojama na termalnu glavu pisača. Sićušni grijaći elementi na glavi brzo mijenjaju temperaturu i postavljaju različite količine boje prema količini primijenjene topline. Cijeli se proces ponavlja četiri ili pet puta: prva tri stavlja boju na medij da bi se stvorila potpuna slika; tada može ili ne mora biti proces prijenosa crne topline; a posljednji stavlja laminirani materijal na vrh. Ovaj sloj zaštitnih boja zaštićen je od UV i vlage.

Možemo napraviti sve vrste stilova i proizvesti stotine stilova za različite kupce.

Tisak u boji

丝印效果2.jpg

Čista boja prilagođene vrećice rezultat je milijuna tintnih mrlja koje ga prisiljavaju na strugače s predlošcima zaslona. Većina zaslonskih pisača koristi tehnologiju spotnih boja kako bi maksimizirala izgled i svjetlinu boje. Prva boja se nanosi i suši pomoću metode koja se zove bljeskalica. Ovaj korak se ponavlja sa svakom sljedećom bojom dok se tiskanje ne završi. Nakon što se cijela slika prođe kroz konačni visokotemperaturni sušač kako bi se tinta stavila u tkaninu, postupak tiskanja vrećice je završen.

Možemo obraditi gotovo bilo koju umjetnost sitotiska i proizvesti stotine dizajna za sve vrste kupaca.

aplicirano

Appliqués.jpg

Applique je mali ukras nanesen na površinu tkanine. Naljepnice su obično jedna. Tkanina se stavlja na podlogu kao komad tkanine, a tkanina se reže većom od stvarne veličine Decala. Kada se tkanina postavi na temelj, igle za vezivanje se postavljaju na aparat i učvršćuju na temelj. Neki obrasci mogu sadržavati više od jedne tkanine, te povezivanje dodatnog položaja i spajanje oblika tkanine kako bi se ponovili koraci.

Nudimo cijeli niz mogućnosti primjene i proizvodimo stotine dizajna za različite kupce.

Podignuti vez

立体绣花.jpg

Podignuti vez je stil u kojem su prošivene grafike podignute s površine djela kako bi se stvorio trodimenzionalni efekt. Postupak se sastoji od stavljanja sloja pjenaste gume koja je veća od očekivanog u vrhu dekorativnog materijala. Oblik je zatim vezen na vrhu pjenaste gume. Kada je vez završen, suvišna pjena se uklanja iz projektnog područja (ostavljajući ili čisti), ostavljajući ispod oblika pjene koju zahvaća šav vezova, što rezultira efektom panja.

Možemo napraviti sve vrste stilova i proizvesti stotine stilova za različite kupce.

Tkane naljepnice

编织织唛.jpg

Tkane naljepnice veliki su razboj koji ih čini trajnijim i profesionalnijim, a zatim standardnim vezom. Tkane naljepnice najčešći su i najekonomičniji način da se identificiraju vaše torbe ili proizvodi. Kada padnu s tkalačkih stanova, naljepnice vrećica su povezane, a zatim se izrežu i zapečate, tako da se pređe neće nositi. Sve naše tkanine su izrezane, gotove, presavijene (ako je primjenjivo), spremne za šivanje ili glačanje.

Možemo proizvesti cijeli skup maraka tkanja i osigurati 1000 stilova dizajna za naše klijente.

Vezeni zakrpe

绣花补片.jpg

Vez za vez je dio umjetničkog djela izrađenog od linije tkanine i igle. Da bi se spriječilo trošenje, rubovi podloge se termički brtve. Zatim se konac zašiva u flaster. Vezni flasteri su prošiveni na vrhu, ali neki od modernijih načina pričvršćivanja uključuju željezo, sušilo, ljepilo koje se aktivira toplinom, čičak.

Možemo proizvesti detaljne umjetnosti vez i osigurati 1000 dizajn za naše klijente.

Utiskivanje / Debossing

压花.jpg

Embossing je tehnologija koja oblikuje slike i uzorke na površini proizvoda grijanjem i tlakom. Reljefiranje je prilično jednostavan i hrabar proces koji mijenja prirodu materijala. Poznat i kao tisak slijepih ploča i tisak s visokim tiskom, to je kreativni dojam bilo kojeg dizajna površine, dekoracije ili uzorka. U procesu vezivanja / urezivanja, površina reljefnog materijala povećava novu dimenziju objekta. Reljefiranje se može obaviti na većini tkanina ili materijala.

Možemo napraviti proizvodnju širok raspon embossing i proizveli 1000's dizajna za različite klijente.