Školske torbe

- Dec 04, 2019-

Gotovo svi se vjerojatno sjećamo svoje prve školske torbe. U nedužnim danima naše mladosti, naš se svijet otvorio obrazovanju, prijateljima i odgovornostima. Prvi put smo počeli cijeniti koncept osobnog posjeda i ključ toga bila je naša torba. U njemu bismo mogli imati svoju privatnu trgovinu svega što nam je trebalo tijekom dana, ručkove, naše knjige, igračke i one nevjerojatne setove olovaka i olovaka koje su nam ljudi stalno darivali na rođendanima.

Ovisno o tome koliko imate godina, školske torbe Sprayground- a mnogo su se promijenile još od djeteta. Moja prva školska torba bila je tradicionalna torba u smeđoj koži s jednim remenom za rame i metalnim kopčama, ali danas je vjerojatnije da ćete djecu vidjeti u školskom ruksaku. Pouzdana tradicionalna tehnologija prošlih godina sada je u mnogim slučajevima zamijenjena najmodernijom tehnologijom računalno dizajniranih sintetičkih vlakana, ergonomskim obloženim remenima i brzo učvršćujućim zatvaračima. Školske torbe i dalje sadrže iste stvari, uglavnom, iako ćete možda vidjeti još nekoliko mobilnih telefona i mp3 playera nego u mojim danima.

Te se torbe često mijenjaju na redovnoj osnovi. Većina djece prolazi kroz fazu pokušavanja da izgledaju starije i isprobavaju aktovke za odrasle ili se bave sportom i hobijima i počinju koristiti sportsku torbu za sve svoje znojne teretane. Moda ovih dana pogađa djecu puno mlađu, a školska torba kao modni dodatak sve je češća pojava. Siguran sam da se svi dobro sjećamo i torbi ukrašenih našim omiljenim likovima iz crtića, svih naljepnica i zakrpa koje smo koristili za prikupljanje, te beskonačnih različitih načina označavanja vrećice našim imenima.