Što su slučajevi za ručak

- Dec 17, 2019-

Kućišta za ručak - odnose se na najpogodniju torbu za nošenje obično se odnosi na vrećicu koja sadrži pribor za jelo, u kojoj se mogu nalaziti kutije za ručak, šalice i kotlići. Glavni materijal proizvoda je oxford krpa visoke gustoće, ekološki prihvatljiva tkanina visoke gustoće, jaka hladna zaštita, lagana, meka i tvrda tekstura, a nije toksična.

Proizvod se može dizajnirati i proizvesti u skladu s potrebama kupca, kako bi u potpunosti ispunio zahtjeve kupaca, a poklopac je zatvoren gumenim gustim zatvaračem. Proizvod se koristi s pakovanjima leda, a učinak očuvanja hladnoće premašuje američke industrijske standarde.

Industrijski standard

Prema međunarodnim standardima prijevoza ISTA, simuliraju promjenu temperature okoline na 42 ° C i -6 ° C. Pakovanje leda testira i prevozi neovisna američka agencija.

Upotreba kućišta za ručak

Slučajevi za ručak nalikuju ekološkoj torbi, za koju se može reći da je i torba za kupovinu, no Kućišta za ručak su najlakše i mini i mogu primiti puno predmeta, posebno ureda ili uredskih profesionalaca. Radije koriste bento vrećice samo Meal vrećice, bento vrećice bit će najvažniji dio ekološki prihvatljivih vrećica, ali s obzirom da je potražnja za bento vrećicama velika, a koncept različit, njih dvije ne mogu biti povezane. Bento torba bit će modernija, pa je bento torbi potrebna pažnja tijekom uporabe. Što je to?

1. Bilo koji slučaj za ručak izrađen od lagane gume najbolje je ne izlagati se malo visokoj temperaturi duže vrijeme, jer će se u protivnom lakše raspasti

2. Vrećicu za ručak od imitacijskog materijala od najlona treba zaprljati, inače je teško očistiti. Najbolje je prskati površinu vlažnim hlapljivim deterdžentom nakon upotrebe svaki dan i obrisati ga čistom mekom krpom.

3. Najbolje je ne koristiti četku pri čišćenju kako biste spriječili da površinski sloj padne.

4. Prilikom postavljanja kutije za ručak provjerite je li kutija za ručak pravilno zatvorena i zatvorena.