Koje su vrste muških ruksaka

- Dec 16, 2019-

Muški ruksak tip jedan: kvačilo

Nitko ne može odoljeti brzini razvoja ovog trenda. Kopčići su postali nova draga sportašica. Možda mislite da stezaljke imaju snažan dah. U stvari, vaša cjelokupna odjeća, frizura, pa čak i izgled mogu odrediti da li ste majka Što se tiče torbe, stvarno je sljedeće, samo da shvatite jednu točku: oblik mora biti uredan i minimalan kako bi se zadovoljio temperament gospodarstvenika ,

Muški ruksak tip II: aktovka

Aktovke su nekada bile prepune mode. Mislim da samo oni marljivi uredski radnici mogu upotrijebiti ovu vrstu torbe. Čvrsti, staromodni i nepromjenjivi stil aktovke izgleda da nema nikakve veze s modom. Međutim, ova modna pustoš savršeno je razvijena. Bez obzira na stil i materijal, postajao je sve raznolikiji, ali ako želite dokazati svoj modni identitet, morate ga zadržati po ukusu.

Muški ruksak tip tri: Vreća s cilindrom

Čokoladni abs zahtijeva redovitu i kvantitativnu vježbu i kondiciju. Ako često idete u teretanu i patite od toga što nemate prikladnu torbu, tada cilindrična torba odgovarajućeg kapaciteta može udovoljiti vašim potrebama: može držati nekoliko zamjenskih odjeća, jogging cipela, čajnika, ručnika i drugih sportskih predmeta , samo prave veličine. Postoje različiti izbori od najlona, platna, filca i kože prema proračunskim materijalima, a jednoručni kosi raspon je vrlo moderan.

Muški ruksak tip četiri: ruksak

Ruksaci se više ne ograničavaju na stil dobre djece. Dizajneri se fokusiraju na jednostavne i elegantne stilove dizajna. Nove su torbe prikladnije za odrasle. Kutni dizajn uključuje profinjenu i izuzetnu siluetu, a upotreba kože u materijalu odražava smirenost i ukus čovjeka. Uz sportske stilove i formalne kombinacije i podudaranja, visoko orijentirani stil, ali i elegantan stil.

Muški ruksak tip pet: torbe

Za kraće poslovno putovanje ili putovanje lijepa i kvalitetna torba definitivno je najbolji partner na putovanju. Nema dovoljno maštovite složenosti, jednostavan dizajn i izvrsna tekstura. Ovakva se torba manje koristi u Kini, ali vrijedi popularizirati; najveća prednost je ta što se može odvesti izravno u kabinu bez dugotrajne pošiljke. Svi bi trebali imati smeđi ili crni klasični kožni putni model. Iako vuna ili platno možda nisu prvi izbor, u svijetu kojim vlada jesen i zima crnom bojom tekstura tweeda i tekstura poput ulja donose živopisno uljepšavanje.