Tri savjeta o odabiru ruksaka za vaše dijete

- Dec 23, 2019-

U redu, škola je možda još nekoliko tjedana daleko od završetka i većina ljudi zapravo ne razmišlja o kupnji više predmeta za početak škole sljedeće godine, ali nikad nije prerano za početak. U stvari, ja sam uvijek u potrazi za novim predmetima u školi, jer kupnja rano i kroz dulje vrijeme može zaista uštedjeti mnogo novca, posebno ako imate više od jednog djeteta.

Osim toga, ruksaci, što je prekrasan mali predmet o kojem ću danas govoriti, nešto je što se zaista može koristiti cijelo ljeto. Ako vaše dijete ide na kampiranje, do svojih baka i djedova ili na bilo koji godišnji odmor, ruksak, poput ruksaka Bakugan Battle Brawlers stvarno im može pružiti svu skladištu koja im treba za njihova putovanja.

Kad se kaže, uvijek ima nekoliko stvari koje biste trebali razmotriti kad odaberete ruksak za svoje dijete. Iznenađujuće, odabir ruksaka nije tako jednostavan kao odlazak u trgovinu i podizanje prvog predmeta koji vam zaokupi oko. Stvarno trebate pogledati kvalitetu kakvu možete pronaći u ruksaku GI JOE - Duke i Snake-Eyes, kao i preostalu snagu ruksaka, tako da ste sigurni da će to zaista trajati školske godine.

Savjet broj jedan: Razmislite o veličini

Koliko god volim imati veliki ruksak koji će odgovarati gotovo svemu i funkcionira više kao Ni Hao, Kai-Lan kofer za prtljagu kao jastuk od kratkog kolača od jagoda, ali kad su u pitanju mališani, veliki kapacitet ruksaka nije najidealniji proizvod, osim ako ne planirate koordinirati ruksak s koturaljkom prtljagom Strawberry Shortcake za putovanja preko noći.

Umjesto toga, htjeli biste pogledati uporabu ruksaka. Koristi li se za veliki broj knjiga ili samo nekoliko bilješki iz škole i njihove ručke? Hoće li imati promjenu odjeće ili samo nekoliko voljenih igračaka koje će ići s njima u predškolski odgoj? Ako vam treba ruksak pune veličine, vjerojatno biste željeli ruksak Star Wars Sith ili nešto slično, a ako vam treba samo mala količina skladištenja, onda slatki i funkcionalni Strawberry Shortcake Jr. Backpack.

No, prije nego što se predate ruksaku, provjerite sa školom i saznajte koliko su im velike ormariće. Posljednje što želite je da otkrijete da se ruksak vašeg djeteta ne može koristiti jer se jednostavno neće uklapati u njegov krevetić.

Savjet broj dva: Nemojte se usredotočiti na temu

Neki roditelji i ja smo jedan od njih, počinju se fokusirati na temu i zaboravljaju da teme mogu izdržati godinama ili jednostavno nestati u roku nekoliko mjeseci.

Iz tog razloga, preporučio bih vam da se ne fokusirate na najnovije i najveće, već se stvarno usredotočite na ruksak koji će vaše dijete s ponosom nositi duže vrijeme. Sjetite se da će kroz školsku godinu vaše dijete biti malo starije i možda neće biti sretno s Backpackom „Leteći brod“ The Wonder Pets Jr. na pola godine, kada svi njegovi prijatelji imaju puno starije, (i naoko zrelije teme) ) ruksaka Bumblebee Transformers. Imajte na umu da kad odaberete temu, pronađite onu koja je primjerena dobi vašeg djeteta tijekom školske godine. Također, ako utvrdite da će isti ruksak koristiti dvije godine zaredom, odaberite onaj koji će poželjeti kad bude stariji godinu ili dvije.

Savjet broj tri: Pronađite onaj koji odgovara vašem djetetu

Posljednji savjet koji bih želio spomenuti je da stvarno pronađete ruksak koji odgovara vašem djetetu. Studije u posljednjih nekoliko godina zaista su povezale bol u leđima s nošenjem ruksaka koji su ili preteški ili nepravilno prilagođeni vašem djetetu. Kad odaberete ruksak, pripazite da ga kupite prema veličini djeteta. Dijetetu bolje odgovara ruksak za djecu Caillou nego ruksak princeze Disney s torbicom i olovkom i može se puno bolje prilagoditi vašem djetetu.

Obavezno kupite i ruksak s remenima koji se mogu prilagoditi i redovito provjeravati te kaiševe kako biste bili sigurni da se pravilno uklapaju, postavljajući težinu na ispravna područja.

Posljednje što ću spomenuti je kupovina ruksaka s dodatnom kutijom za ručak, poput ruksaka GI JOE, vreća za ručak i amp; Olovka s olovkom. Iako to nije nužno, shvatit ćete da kupnja zajedno može stvarno smanjiti troškove njihove zasebne kupnje. I ne samo to, već će i vaše dijete biti presretno kad u školu dovedete ruksak uz njegovu odgovarajuću vrećicu za ručak.