Kako procijeniti kvalitetu ramena

- Oct 26, 2018-

Kako procijeniti kvalitetu ramena

waterproof-business-backpack.jpg

Ocjena i kvaliteta ruksaka se uglavnom određuju iz nekoliko aspekata.

Prvo, radite. Svaki kut i tlačna linija su uredni, ne postoji off-line i kratkospojni fenomen, svaki iglični vez je vrlo elegantan, što je standard visoke tehnologije.

Drugo, materijal koji se koristi za torbu od ramena obično je srednje pristran s 1680D dvostruko ispijenom tkaninom, dok je 600D oxford tkanina najčešće korišten materijal. Osim toga, platno, materijali poput 190T i 210 obično se koriste za relativno jednostavne naprtnjače s džepovima greda.

Treće, stražnja struktura ruksaka izravno određuje svrhu i stupanj ruksaka. Visokokvalitetni i vanjski planinarski ili vojni naprtnjače, struktura leđa je složenija, najmanje šest ili više biser pamuka ili EVA za prozračne prostirke, pa čak i aluminij. Na leđima općeg ruksak je komad biser pamuka od oko 3MM za odbojnu ploču. Najjednostavnija vrećica s vrećicom ne sadrži materijal za podizanje osim materijala samog ruksaka.

Ukratko, torbica je uglavnom najbolji izbor za slobodno vrijeme i izlet hobije. Različite vrste vrećica za ramena prikladne su za različite prigode i ovdje se ne opisuju.