Kako održavati svoju torbu za višekratnu upotrebu čistom kako bih održao svoju obitelj sigurnom?

- Dec 25, 2019-

Do sad bismo svi trebali imati svoju vrećicu za višekratnu upotrebu. Kako se brinemo za njih budući da se ne želimo razboljeti od bakterija koje se nalaze unutar njih?

Uz sve medijske buke u posljednjih nekoliko mjeseci o svima koji smanjuju upotrebu plastičnih vrećica. Sada se nadamo da posjedujemo više vrećica za višekratnu upotrebu. Pitanje koje svakome pada na pamet jest kako sačuvati sebe i svoju obitelj od vreća koje će se zaprljati? Ovdje ću objasniti mjere koje sam poduzeo da učinim upravo to. Također ću podijeliti s vama načine kako sam smislio olakšavanje tranzicije plastičnih vrećica na vrećice za višekratnu upotrebu.

1- Prvo što sam učinio bilo je pronalaženje načina da nosim kući svoje svježe meso bez kontaminiranja vrećica za kupovinu namirnica za višekratnu upotrebu. Svi smo iscurili meso i ulazili u naše ostale namirnice. Prvo sam pokušao koristiti papirnate vrećice iznutra i službenica koja je dala blagajnu staviti svoje meso unutra. Problem s ovom metodom za mene je bio što će se papirnate vrećice namočiti, a zatim curi u moju vrećicu za višekratnu upotrebu. To me nimalo nije privlačilo.

2- Drugo što sam smatrao bilo je korištenje velikih vrećica za zamrzavanje, ali zaključio sam da bi to moglo i skupo koštati. Te vrećice možete oprati samo toliko puta.

3- Napokon, ono što sam učinio za svoje svježe meso bilo je nabaviti sebi zaporne vinilne vrećice koje su izolirane poput onih koje se koriste kad ljudi odlaze na kampovanje. To je izuzetno dobro, jer sve što trebam učiniti kad dođem kući je da ih okrenem iznutra i brzo obrišem mekom krpom namočenom u sapun i vodu. Jednom kada se osuše jednostavno ih okrenem s desne strane. Činjenica da su izolirani pomaže zaštititi moje meso od vrućeg vremena.

4- A što se tiče osobnih ostalih proizvoda, imam prednost. Volim koristiti više modnih torbi za višekratnu upotrebu isključivo zato što se čini da svi imaju iste i da, i ja se volim istaknuti, i ne, ne bojim se biti drugačija. Oni koštaju malo više, ali vrijede dodatnog troška jer se čini da su bolje izgrađeni. Mislim da će ovo produžiti život mojim torbama jer ih volim pretrpati stvarima. Kad se zaprljaju, dobro ih operem, pustim da se dobro osuše kako ne bi došlo do pojave plijesni i to je to.

5- Jedna stvar koju nikad ne radim je da koristim ove torbe za kupnju odjeće, obuće ili bilo čega što nije iz trgovine. Još jednom imam lijepu modernu vrećicu za višekratnu upotrebu. Ovo je sjajno za mene jer ne moram nositi torbicu, već samo donijeti novčanik koji bacam u torbu. Ova se torba potpuno razlikuje od moje vrećice.

6- Napokon, iako ovo može zvučati kao puno posla, treba samo malo vremena i planiranja. Jednom kad vam zagrli glavu oko ideje, to je vrlo lako. Jesam li zaboravio spomenuti da mi je trebalo vremena da se sjetim kako bih uzeo torbe za višekratnu upotrebu prije odlaska iz kuće? Moje je rješenje bilo da ih držim do vrata i na taj način bih ih vidio dok izlazim. Druga stvar koju sam učinio bilo je da uvijek držim dvoje u svom automobilu za svaki slučaj.

Ako želite više informacija o tome gdje nabaviti moderne vreće za višekratnu upotrebu, pozivam vas da nas posjetite na: