Školska torba perive u perilici?

- Nov 08, 2018-


Školska torba perive u perilici?

Ne preporučuje staviti torbu u stroj za pranje rublja.

Prvo, bojim se da remen za torbu bit će uništena, tako da je najbolje oprati ručno. Inače, nije vrijedno toga.

Drugo, nije čisto. To je ekvivalentno samo namakanje vrećicu u vodi za pranje rublja prah i nositi na torbi je još uvijek vrlo velik.

Preporučiti metoda za čišćenje uškolske torbe:

1, prvo pranje

Platnena torba je napravljena od pamuka. Bit će obojane kada je zbog ljepote. Iako novi platnu vrećicu obično se pere prije nego izađe iz tvornice, još uvijek će biti sloj plutajući boju na površini torbe. Nakon nedavno kupljenu torbu za neko vrijeme, to mogu izblijediti kad pere prvi put. Kako bi spriječili gubitak boje, u prvo čišćenje možete dodati malo soli u vodu i potopiti oko 20 minuta. Početak pranja, pa platnu vrećicu mogu lako blijedi.

2, hladna voda za čišćenje

Prilikom čišćenja putnu torbu, to je najbolje oprati hladnom vodom i toplom vodom je lako spaliti. Platnena torba je pamučne tkanine, tako da ne koristite deterdžente koji sadrže izbjeljivanje sastojke. To je najbolje ne koristiti fluorescentne komponente, inače torbi će uvenuti i postati ružno.

3, količinu deterdženta

Platnena torba je napravljena od pamuka. Ako se ne očisti, to će nestati. Stoga, pokušajte smanjiti količinu deterdženta kada za pranje. Ako mrlja nafte ili drugih tvrdokornih mrlja na torbi, koristite deterdžent da očiste to, ali ne možete previše. Drugi neki može se koristiti bez deterdženta i nježno isprati u čistu vodu.

4, sušenje

Nakon platnena torba je očišćen, to treba objesiti da se osuši, po mogućnosti u hladnom, provjetrenom i suhom mjestu za izbjegavanje izlaganja suncu. Visoku temperaturu izloženosti također će uzrokovati platnu vrećicu izblijedi. Ako postoji isprepleteni krajevi dvaju konopa kožna torbu, postat će tvrd i krt kad je izložena suncu, uzrokuje oštećenje školske torbe.

5, održavanje metalnih dijelova

Metalni zatvarači na vreći, a neki metalni ukrasi zakovice, ta mjesta treba dobro održavati. Treba paziti na čišćenje i održavanje ove metalne spojnice s metalni čistač. Malo bijelog ulja možete zatvoriti zatvarač kada ste zippering. Ako nemate bijelo ulje, salatno ulje možete koristiti umjesto svijeća ulje, zatvarač će povući pa i neće zapeti.