Ruksak za križaljke

Ovaj Rucni torbicu s kuglicama je izrađen od čistog najlona, vrlo lagan, čvrst i glatki. Ima ogroman kapacitet.

Detalji o proizvodu

Ruksak za križaljke

Ovaj Rucni torbicu s kuglicama je izrađen od čistog najlona, vrlo lagan, čvrst i glatki. Ima ogroman kapacitet. Ručni remen ove torbe može podesiti duljinu prema zahtjevu. Dugo se može koristiti s dobrim osjećajem iskustva. Ovaj paket je savršen izbor za entuzijaste na otvorenom.

svojstvo

USB CHARGE - priključak i USB kabel za napajanje elektronike bilo gdje, bilo kada, praktičniji i jednostavniji za korištenje. Luka 3,0 obavlja brzo punjenje.

X008_05.jpg

Creative Cross-body Bag: Razlikuje se od ostalih vrećica, može se u potpunosti proširiti zatvaračem koji je otporan na prašinu i vodootporan, zanimljiv i funkcionalan za ljude koji žele jedinstvenu torbicu za prsa.


STRUKTURA:

Razlikuje se od bilo koje druge torbice prsa, može se slobodno prebacivati između 2D i 3D uzorka, prikladnog za postavljanje ili vađenje predmeta u redu. ,

Prikladne prigode: Možete ga koristiti u putovanjima, sportovima na otvorenom, školama, radovima, svakodnevnim situacijama, također je pogodan za sve uzraste muškaraca, žena i studenata.

Detalj proizvoda

NO.:SR17CH024

Materijal: najlon

Težina: 0.550kg

Veličina: 14,5 * 9,05 * 5.51inch


Ako naša usluga nije ispunila očekivanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas obavijestite, ovdje smo i spremni smo vam pomoći u bilo kakvom pitanju ili pitanju


Upit